Turistična agencija Leštan & Leštan
počitnice na Krku

Otok Krk

Na letovanju v Vantačićih na Krku bomo otroke spodbujali k kvalitetnemu preživljanju prostega časa, želimo, da bi spoznali različne športne aktivnosti in se v njih preizkusili. Zato je naš program zelo pester.

Letos organiziramo letovanje v dveh terminih, in sicer od 04.08.-14.08.2019, ter od 14.08.-24.08.2019.

Otok Krk

Dragi otroci in starši!

Spet prihaja poletje, zato vas vabimo, da ga vsaj delček preživite z nami na Krku. Letos organiziramo letovanje v dveh terminih, in sicer od 04.08.-14.08.2019, ter od 14.08.-24.08.2019.

Na razpisu Zavoda za zdravstveno zavarovanje smo dobili sredstva za 90 otrok, kar pomeni, da vsi tisti, ki ste bili od lanskega leta vsaj 2x pri zdravniku, lahko dobite subvencijo letovanja. Na letovanje se lahko prijavijo otroci od 5.-14. Leta, s stalnim bivališčem v občinah Domžale, Mengeš, Lukovica, Moravče in Trzin.

Cena 10-dnevnega letovanja znaša :
Polna cena ( brez subvencije ZZZS): 320,00 eur
Cena s priporočilom osebnega zdravnika ( s subvencijo ZZZS): 42,30 eur

Izpolnjeno prijavnico ( z vsemi zahtevanimi podatki) nam lahko pošljete po elektronski pošti na naslov info@lestan-lestan.si ali po navadni pošti na Leštan & Leštan d.o.o., Savlje 89, 1000 Ljubljana
Za vse informacije smo Vam na voljo na telefonski številki 01/563 54 78 ali po mailu.

OPIS PROGRAMA LETOVANJA:
Na letovanju v Vantačićih na Krku bomo otroke spodbujali k kvalitetnemu preživljanju prostega časa, želimo, da bi spoznali različne športne aktivnosti in se v njih preizkusili. Zato je naš program zelo pester.

Vsako jutro bomo vstali ob pol osmih, se umili in uredili, nato pa jutro nadaljevali s telovadbo ali jogo. Tako se bomo dodobra zbudili in odšli na zajtrk.

Po zajtrku bodo otroci pospravili svoje sobe, se pripravili na plažo, vaditelji pa bodo poskrbeli za pripravo vseh potrebnih, športnih rekvizitov. V desetih dneh se bodo otroci lahko preizkusili v naslednjih aktivnostih:

Plavanje (naš kader je strokovno usposobljen za učenje plavanja, tako, da se bodo neplavalci naučili plavati, plavalci pa bodo lahko izboljšali svoje tehnike plavanja).

Veslanje (pod vodstvom vzgojitelja/vaditelja bodo otroci odveslali na izlet v bližnje zalive, kjer se bodo kopali in se igrali v vodi)
Šnorklanje (potapljanje z masko in dihalko je nepozabno doživetje za marsikaterega otroka, zato je ta aktvinost prisotna povsod-če gredo na plažo s kolesi, vzamejo maske s seboj, prav tako na veslanju, ipd. Otroci opazujejo živali v vodi, nabirajo školjke, kamenčke, s katerimi kasneje ustvarjajo na popoldanskih delavnicah. Tako lahko domov odnesejo pristne spominke.

Vožnja z motornim čolnom in banano ( en najbolj težko pričakovanih aktivnosti na letovanju. Otroci uživajo na veliki banani, ki lahko nosi 8 otrok, vleče pa jo motorni čoln. Voda šprica, otroci se smejijo, veselje je nepopisno.

V popoldanskih urah, ko je sonce še premočno za zadrževanje na plaži, izvajamo ustvarjalne delavnice, ki jih povežemo z večernimi aktivnostmi, kot so Bitka talentov, večer za katerega se pripravljamo več dni, saj otroci vadijo točke, skupaj izdelujemo scenografijo, kostumografijo ipd.
Prav tako jih spodbujamo, da sami naredijo spominke za starše-zapestnice, razglednice, okvirje za slike, figurice iz kamenčkov in podobno.
Ves čas letovanja so otrokom na voljo športna igrišča, na katerih izvajamo turnirje v odbojki na mivki, igramo košarko, najmlajši pa se lahko igrajo v peskovniku.

Pri vseh aktivnostih je na prvem mestu varnost, za kar je maksimalno poskrbljeno tudi z varnostnimi pripomočki-čelade, rešilni jopiči, ščitniki, itd.

Predvsem pa stavimo na izobraženost in usposobljenost spremljevalnega kadra in prisotnost zdravstvenega osebja ves čas letovanja.

Galerija otok Krk

Kolonija Krk
Pocitniski Dom Krk
Kajaki Morje
Kajak Otok Krk
Kolonija
Kolonija Adrenalinska Voznja
Kolonija Igra
Krk Igrisce
Krk Kolonija
Otok Krk
Otroci Na Colnu
Skakanje V Vodo
Voznja Z Banano Na Krku
Sprehod Krk
Veselje Na Vodi
Voznja S Colnom
Voznja S Colnom Soncni Zahod
Voznja S Kajaki
Voznja Z Banano
Razmišljate o počitnicah ali o dopustu?